Lažno prijavljivanje

Kiseljak: Sam sebi krao registarske tablice

Prema raspoloživim saznanjima i prikupljenim materijalnim dokazima utvrđeno je da je osumnjičeni navedene registarske tablice, koje je prethodno prijavio da su otuđene, nastavio koristiti na više različitih vozila.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 08. 2019. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U proteklom periodu u Policijsku postaju (PP) Kiseljak obratio se vlasnik poduzeća za prodaju motornih vozila, J.M. (1981.) iz Kiseljaka i prijavio krađu registarskih tablica 048 K 510 i E93 T 898.

Policijski službenici PP Kiseljak su operativnim radom na terenu, kao i pregledom video snimaka koji su evidentirani LPR kamerama, došli do saznanja da je prijavitelj ujedno i osumnjičeni za izvršenje krivičnog djela 'Lažno prijavljivanje'.

Naime, prema raspoloživim saznanjima i prikupljenim materijalnim dokazima utvrđeno je da je osumnjičeni navedene registarske tablice, koje je prethodno prijavio da su otuđene, nastavio koristiti na više različitih vozila.

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close