Crna Gora

Hercegovac za volanom s 3,52 promila

Trebinjac je upavljao automobilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 3,52 g/kg.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 11. 2017. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikšićka policija uhitila je prošlog četvrtka V.K. (32) iz Trebinja jer je vozio pod utjecajem alkohola. On je imao 3,52 promila u krvi, prenosi crnogorski portal vijesti.me.

"Službenici Uprave policije MUP-a – prometne policije Centra bezbjednosti Nikšić su vršeći redovne prometne kontrole lišili slobode jednu osobu zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Naime, službenici prometne policije CB Nikšić su, 26.10.2017. godine oko 19:30 sati, prilikom prometne kontrole na putu Nikšić – Podgorica, u mjestu Bogetići, zatekli V.K. (32) iz Trebinja kako upravlja putničkim motornim vozilom marke Ford pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 3,52 g/kg, i tom prilikom ga lišili slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

O događaju je upoznat dežurni sudac Suda za prekršaje u Nikšiću, koji je naložio da mu se V.K. privede na dalju nadležnost uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", navodi se u izvješću iz Uprave policije.

Kopirati
Drag cursor here to close