Sutina

Nakon sudara, drva prekinula promet na izlazu iz Mostara

Nakon sudara, drva s kamiona su se rasula i prekinula promet u Sutini
Vijesti / Crna Kronika | 22. 09. 2018. u 16:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 16.20 sati u naselju Sutina je došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali kamion i dva osobna automobila.

Fiat Bravo prevrnuo se nakon sudara s kamionom, a Golf 4 je ostao 'samo' zagreban.

Foto: Bljesak.info / Nakon sudara drva prekinula promet na izlazu iz Mostara

Na mjestu događaja intervenirala je Hitna pomoć, a tri osobe su zadobile ozljede, te su prebačene u mostarsku bolnicu. Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije Fiatom je upravljao B.K. i zadobio je neutvrđen stupanj ozljeda.

Teretnim vozilom Man je upravljao D.F. koji je također zadobio neutvrđen stupanj ozljeda, dok je suvozačica D.N. u tom vozilu zadobila teške tjelesne ozljede. Golfom je upravljao P.Z., te u tom automobilu nije bilo ozlijeđenih. 

Nakon sudara, drva s kamiona su se rasula po prometnici. Kako se moglo saznati na mjestu događaja, Fiat je 'zakačio' teretno vozilo Man na zadnjem lijevom točko, te se taj osobni automobil počeo nekontrolirano kretati po magistralnoj cesti M-17, potom je izletio s ceste, udario u brdo i prevrnuo se na krov.

Uslijed sudara s Fiatom i vozač kamiona je izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, te se prevrnuo, da bi se zaustavio popriječen u jednoj kolničkoj traci, dok su drva ispala i rasula se po magistrali.

Foto: Bljesak.info / Nakon sudara drva prekinula promet na izlazu iz Mostara

Golf je u ovoj nesreći 'samo' zagreban, te je izbjegnuta velika tragedija obzirom da su se u tom automobilu nalazili muž i žena sa bebom. Očevid su izvršili službenici Policijske uprave Mostar.

Prometna nesreća se dogodila u 16:20 sati, te je čitavih sat vremena magistralna cesta M-17 bila u potpunosti zatvorena za promet u Sutini zbog rasutih drva. Od 17:20 do 19:50 sati promet se odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Kopirati
Drag cursor here to close