Iznajmljeni stan

Cetinje: Nijemac ubio Nijemca

V.M. se tereti za krivično djelo 'Teško ubojstvo' i on će biti priveden državnom tužtelju u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 09. 2019. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački državljanin Valdemar Meinick (67) uhićen je zbog sumnje da je ubio sunarodnjaka K.M. (64) u iznajmljenoj kući na Cetinju, saznaju crnogorske 'Vijesti'.

U policiji sumnjaju da je ubojstvo izvršeno hladnim oružjem. Slučaj je u nedjelju oko 15:45 sati policiji prijavio vlasnik stana u naselju Donji Kraj, koji je, tvrde, pronašao beživotno tijelo.

"Službenici Uprave policije su u Cetinju lišili slobode osobu za koju se sumnja da je počinilo krivično djelo 'Teško ubojstvo' na štetu K.M. (64) državljanin SR Njemačke. Postupajući po prijavi građana, policijski službenici Odjeljenja sigurnosti Cetinje su odmah izašli na mjesto događaja i brzom intervencijom spriječili osumnjičenog da napusti mjesto izvršenja krivičnog djela", navedeno je iz Uprave policije.

Na mjestu događaja je, dodaje se, obavljen očevid. V.M. se tereti za krivično djelo 'Teško ubojstvo' i on će biti priveden državnom tužtelju u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici.

Kopirati
Drag cursor here to close