Pucnjava

Cetinje: Jedan muškarac ubijen, trojica ranjena

Forenzičari su satima izuzimali tragove. Cetinjani koji žive u blizini 'Portuna' kazali su 'Vijestima' da su čuli više hitaca, ali da nisu vidjeli ništa.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 06. 2019. u 00:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cetinjanin Bogdan Milić (37) ubijen je u utorak oko 17:10 sati u pucnjavi na Cetinju. U istom napadu ranjeni su njegovi prijatelji - Dragan V. (33) i Marko V. (48) i Goran V. (48).

Iz Uprave policije priopćili su da tragaju za dvojicom napadača koji su na Cetinjane pucali dok su ovi sjedili na terasi tamošnjeg lokala 'Portun'. Milić je preminuo na putu ka cetinjskoj bolnici, a trojica ranjenih transportirana su u podgorički Klinički centar. Ispred Kliničkog centra pojačano je prisustvo policije, navodi portal 'Vijesti'.

Dežurni kirurg u KC Emil Nasufović, kazao je da je Goran V. pogođen sa više hitaca, u predjelu grudnog koša i gornjeg trbuha. Njegovo stanje je, kako je rekao, prvobitno bilo stabilno, ali je zbog kompleksnosti ozljeda primljen u Centar za intenzivno liječenje.

Foto: Vijesti.me / Detalj s mjesta događaja

Objasnio je da su Dragan V. i Marko V. zadobili po jednu prostrijelnu ranu u predjelu nogu. Cetinje je do sumraka nadlijetao policijski helikopter. Forenzičari su satima izuzimali tragove. Cetinjani koji žive u blizini 'Portuna' kazali su 'Vijestima' da su čuli više hitaca, ali da nisu vidjeli ništa.

Nakon vatrenog napada na mjestu događaja bili su pomoćnici direktora Uprave policije Zoran Lazović i Enis Baković, rukovodni kadar podgoričke policije i pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja.

Istragom rukovodi viša državna tužiteljica Maja Jovanović, koja je priopćila da je policija obavijestila da je na Bulevaru crnogorskih junaka došlo do upotrebe vatrenog oružja: "Od strane za sada nepoznatih osoba koji su ispalili projektile u smjeru više osoba, od kojih je jedna osoba smrtno stradala, dok su tri osobe zadobile tjelesne ozljede. Tijekom očevida izuzeti su tragovi sa mjesta događaja, koji će biti predmet odgovarajućih vještačenja".

Foto: Vijesti.me / Detalj s mjesta događaja

Milić je u ožujku oslobođen optužbi da je nakon ubojstva Petrovčanina Nemanje Medina pomagao Vladimiru Ulami i Darku Mijoviću da se kriju. Njih dvojicu tužiteljstvo je teretillo za likvidaciju Medina, ali su i oni u istom sudskom postupku oslobođeni optužbi. Mijović i Podgoričanin Nikola Jovanović ubijeni su u svibnju u njemačkom gradu Forts.

Navodno, likvidirani su u nastavku rata crnogorskih kriminalnih klanova. 'Vijestima' je tada iz više izvora potvrđeno da su ubijeni bili bliski škaljarskom kriminalnom klanu.

Kopirati
Drag cursor here to close