Sudac odlučio

Bugojno: Nakon trostrukog ubojstva, zaradio mjesec dana pritvora

Policajci smatraju da Mekić nije zapalio kuću u ulici Kovačuša odmah nakon ubojstva prijatelja, nego je to učinio naknadno, jutro nakon zločina, kako bi prikrio tragove.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 09. 2018. u 20:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudac Županijskog suda u Novom Travniku odredio je jednomjesečni pritvor Bugojancu Narcisu Mekiću, koji se tereti za pljačku i ubojstvo starice Ankice Krstanović (75) iz bugojanskog naselja Jaklić III, kao i za ubojstva dvojice prijatelja, Denisa Seferovića (24) i Muhameda Meškina (23), s kojima je počinio pljačku.

Mekić se tereti da je zajedno s dvojicom prijatelja nakon pijanke na kojoj su miješali rakiju, pivo, viski i drogu, najprije provalio u kuću starice, gdje su se Mekić i Seferović nožem iživljavali na toj ženi, koju su potom ubili i opljačkali.

Nakon dolaska u kuću u ulici Kovačuša i svađe prilikom podjele plijena, Mekić je drugim nožem ubio Meškina i zapalio kuću, dok je Seferović umro od trovanja dimom, potom i izgorio. Obdukcija sva tri tijela bit će obavljena na odjelu patologije bolnice u Tuzli.

'Dnevni avaz' neslužbeno saznaje da je policija pronašla krvavu odjeću, dva noža i krvavi čekić. Policajci smatraju da Mekić nije zapalio kuću u ulici Kovačuša odmah nakon ubojstva prijatelja, nego je to učinio naknadno, jutro nakon zločina, kako bi prikrio tragove.

Kopirati
Drag cursor here to close