Izgorjeli osobni automobili

Bivšem Radončićevom vozaču zapaljena četiri automobila

Prema navodima medija, vozila su vlasništvo Armina Cibre, te njegovog oca, supruge i brata, a bila su parkirana u istoj garaži ispod njihove obiteljske kuće.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 02. 2018. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sarajevskom naselju Boljakov potok rano jutros zapaljena su četiri putnička automobila, potvrđeno je u Ministarstvu unutarnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Požar se dogodio oko 4:40 sati u garaži u Ulici Ragiba Džinde na području općine Novi Grad. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a prilikom požara nastala je velika materijalna šteta na vozilima Škoda Octavia, Golf 2, Renault Megan i Fiat Punto.

Požar su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Kantona Sarajevo, a prilikom požara došlo je do oštećenja stambenog objekta u vlasništvu osobe čiji su inicijali K.N.

O slučaju je obaviješten tužitelj, a očevid su izvršili službenici MUP-a Kantona Sarajevo.

Prema navodima medija, vozila su vlasništvo Armina Cibre, te njegovog oca, supruge i brata, a bila su parkirana u istoj garaži ispod njihove obiteljske kuće. Cibra je rekao da je na vozilima i u garaži pričinjena materijalna šteta u iznosu od 100.000 KM.

Armin Cibra javnosti je poznat kao bivši vozač predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića, a nedavno je objavio i knjigu pod naslovom 'Fahrudin Radončić, mafijaš u podzemlju Balkana'.

Kopirati
Drag cursor here to close