Auto i motor

Banja Luka: Utvrđen identitet muškarca koji je izgorio u prometnoj nesreći

Očevid na mjestu nezgode obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Sanja Guzina zajedno sa službenicima Policijske postaje za sigurnost prometa Banja Luka
Vijesti / Crna Kronika | 21. 07. 2019. u 16:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Šukalo (74) iz Banja Luke poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti Banja Luka - Prijedor u mjestu Prijakovci, dok su četiri osobe ozlijeđene, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u subotu oko 17:50 sati, sudjelovao je automobil Fiat punto, koji se zapalio, a kojim je upravljao Šukalo i motocikl Honda koji je vozio Zoran Mrđa (37).

Prilikom sudara ozlijeđena su tri suputnika u automobilu, kao i vozač motocikla. Svi ozlijeđeni zbrinuti su u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Očevid na mjestu nezgode obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Sanja Guzina zajedno sa službenicima Policijske postaje za sigurnost prometa Banja Luka, piše Srna.

Tužiteljica je naredila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje radi utvrđivanja okolnosti pod kojima je došlo do ove prometne nesreće, a naređena je i obdukcija stradale osobe, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Kopirati
Drag cursor here to close