Zapljena droge

57 kg skunka zaplijenjeno kod Foče, uhićeno pet osoba

Vijesti / Crna Kronika | 02. 05. 2014. u 16:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području općine Foča uhićene su četiri osobe i zaplijenjeno 57 kilograma opojne droge "skunk", namijenjene sarajevskom ilegalnom tržištu narkotika, čija tržišna vrijednost iznosi oko 100.000 KM - potvrdio je načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević.

Ova akcija policije na presijecanju nelegalne trgovine drogom provedena je u srijedu ujutro na magistralnoj cesti Foča - Gacko, u mjestu Bukovica. Slobode su lišeni V.V. (31), D.M. (28), M.G. (26) i M.G. (28), a Vasiljević kaže da policija traga za još dvije osobe.

Droga je pronađena prilikom prinudnog zaustavljanja tri vozila, od kojih su dva imala registarske oznake BiH, a treće ukradene diplomatske tablice.

Vasiljević je na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevo rekao da je policija tijekom pretrage terena pronašla dvije pvc-vreće u kojima se nalazilo 57 kilograma suhe zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu "skunk".

Uhićeni su sprovedeni u prostorije Stanice javne bezbjednosti Foča, gdje su zadržani, nakon čega će biti predati na daljnju nadležnost Okružnom tužiteljstvu Trebinje.

Muškarac čiji su inicijali K.N. iz Bileće uhićen je u petak u fočanskom selu Suha, zbog sumnje da je sudjelovao u preprodaji droge zajedno sa još četiri osobe koje su uhićene prije dva dana na području Foče, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

Osobu K.N. su u zasjedi uhitili pripadnici Stanice javne bezbjednosti Foča. U MUP-u ističu da policija traga za najmanje još jednom osobom koja se dovodi u vezu sa ovom grupom i napominju da im u tim aktivnostima pomažu građani.

Uhićeni K.N. sproveden je u Stanicu javne bezbjednosti Foča, gdje će nad njim biti izvršena kriminalistička obrada, a u subotu će biti predat u nadležnost Okružnom tužiteljstvu u Trebinju.

Kopirati
Drag cursor here to close