HNŽ

33 požara: Gorjele i plastične stolice na tribinama

U Čapljini je u Dretelju zabilježen požar u kojem je gorjelo smeće ali i plastične stolice na igralištu – tribinama.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2021. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Hercegovačko-neretvanske županije u protekla 24 sata zabilježena su 33 požara, stoji u izvještaju Civilne zaštite ove županije.

Na području Mostara gorjela je u Željuši trava i nisko raslinje, na Bjelušinama, otpad, u Slipčićima, Bučićima, Rodoču, Željuši, Međinama i Raštanima trava i nisko raslinje.

U Čapljini je u Dretelju zabilježen požar u kojem je gorjelo smeće ali i plastične stolice na igralištu – tribinama. U Bjelavama u dva navrata, Dubravi iznad Sjekosa, Gabeli, Bjelavama, Čeljevu, Gabela polju, Opličićima, kod novog mosta dr.Franjo Tuđman, Jasenici i Gnjilištima je gorjela trava i raslinje.

Foto: Bljesak.info / Opožarena površina u selu Bučići

Na području Čitluka gorjelo je trava, nisko raslinje i smeće u Pod Gredi, Dragićini i Čerinu.

U Konjicu je gorjela bukova šuma na Živnju, nisko raslinje u Klisu, trava iznad Vrdačke džamije. U popodnevnim satima ponovo se aktivirao požar u Ljutoj, gdje je gorjela bukova i hrastova šuma na nepristupačnom terenu.

Na području Stoca je na Radimlji i u Brestovači gorjela trava, nisko raslinje i smeće.

U Neumu je izbio požar blizu Babinog dola i sela Drijen na nepristupačnom terenu koji je još uvijek aktivan. U Jablanici je u naselju Zlate, u dva navrata, gorjela trava i nisko raslinje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close