Odigrali prijateljsku protiv Slovenije

Zrinjski s četiri pobjede završio nastup na turniru

Nakon sedam utakmica odigranih na turniru Croatia Trophy, u kratkom periodu teško je bilo očekivati neki veći ili jači otpor jednoj reprezentativnoj selekciji kao što je ova Slovenije. Na kraju je završilo 21:9.
Sport / Rukomet | 11. 04. 2023. u 00:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kadetska momčad Zrinjskog završila je na četvrtom mjestu nastup na ovogodišnjem izdanju Croatia Trophy turnira. Posljednjeg dana Zrinjski je igrao jednu utakmicu koja je do kraja bila rezultatski otvorena. Na kraju je susret između Zrinjskog i Herz Šmartnog završio bez pobjednika 22:22. Tako je Zrinjski završio u pozitivnom omjeru, s četiri pobjede, dva poraza uz jedan remi, što je bilo dovoljno za devet bodova.

PPD Zagreb je osvojio prvo mjesto bez poraza, Herz Šmartno s 11 bodova drugo, dok je ispred Zrinjskog bio Fivers WAT Margareten s bodom više. Po završetku turnira mladi Plemići su odigrali su prijateljski susret s reprezentacijom Slovenije u Izoli. Nakon sedam utakmica odigranih na turniru Croatia Trophy, u kratkom periodu teško je bilo očekivati neki veći ili jači otpor jednoj reprezentativnoj selekciji kao što je ova Slovenije. Na kraju je završilo 21:9.

U ovom susretu su treneri Bošnjak i Sesar dali su priliku svim igračima. Kompletan turnir u Istri je bio od neprocjenjivog iskustva za mlade igrače.

Kopirati
Drag cursor here to close