Hoćemo dvoranu!

Zrinjski neće u Mostaru igrati Challenge Cup

Sport / Rukomet | 07. 06. 2017. u 07:05 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski muški rukometni klub Zrinjski najavio je kako će natjecanje u Challenge Cupu igrati u drugom gradu, s obzirom da školska dvorana na Bijelom brijegu u Mostaru ne ispunjava zahtjeve tog natjecanja.

"Svjesni činjenice kako ćemo svoj krov nad glavom morati potražiti u nekim drugim gradovima jer taj isti u svom gradu nemamo, još jednom apeliramo na mjerodavne organe da se podnesu svi potrebni koraci za dobrobit sporta u gradu na Neretvi", priopćeno je iz Zrinjskog koji je proteklog vikedna osvojio Kup BiH.

"Ovim našim povijesnim uspjehom željeli smo još jednom apelirati na sve one koji odlučuju i mogu da odlučuju u ime sporta u Gradu Mostaru, da nađu rješenje za nastavak izgradnje gradske sportske dvorane", navodi se u priopćenju.

Zrinjski bi svoje utakmice Challenge Cupa trebao igrati u Ljubuškom ili Širokom Brijegu, no izglednije je da će Mostarci biti domaćini na Pecari zbog zaoštrenih odnosa između Izviđača i Zrinjskog nakon utakmice finala Kupa BiH.

O organizaciji Final4 Kupa BiH

''Bez ijednog incidenta, gosti su se u Mostaru osjećali sigurno i prema njima se odnosilo krajnje prijateljski. S obzirom na uloženi trud, energiju i vrijeme u organizaciju, nije se moglo ni naslutiti što će se dogoditi organizatoru završnice Kupa BiH, koji je svim sudionicima osigurao uvid u uvjete koji će ih dočekati u dvorani.

Nismo ni naslutili da bi se sve primjedbe mogle odnositi na sami tijek utakmice, atmosferu u dvorani i oko nje te na besprijekornu organizaciju. Ovim putem pozdravljamo prijatelje iz RK Izviđa s kojima gajimo prijateljske i dobrosusjedske rukometne odnose. Žalimo zbog ishitrine reakcije pojedinaca Kluba, koje nisu bile nimalo sportske'', stoji, između ostaloga, u priopćenju Upravnog odbora HMRK Zrinjski.

Svi oni koji misle da su na bilo koji način oštećeni ili zakinuti, bilo organizacijski ili sudački, pristup utakmicama, kako polufinala, ali i finala imaju na internetu, što smo i sami objavili odmah jutro nakon turnira na našim službenim i društvenim mrežama. Kao organizator ovogodišnjeg Kupa željeli smo dokazati da se vrhunski sportski događaji mogu održavati i u neadekvatnim sportskim prostorima'', dodaju iz Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close