Reprezentativci Hrvatske

U nesretnom sudaru Duvnjak slomio nogu Pavloviću

Lom noge dogodio se nakon sudara dvojice vanjskih igrača Kiela i Melsungena, a prekid nakon frakture Pavlovićeve fibule trajao je više od 20 minuta.
Sport / Rukomet | 28. 11. 2018. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Katastrofalne vijesti uoči Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. stižu za Hrvatsku iz Njemačke.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Pavlović zaradio je lom noge, a da stvar bude gora, ozlijedio ga je kapetan Hrvatske Domagoj Duvnjak. Dogodio se sudar dvojice vanjskih igrača Kiela i Melsungena, a prekid nakon frakture Pavlovićeve fibule trajao je više od 20 minuta.

Inače, u dresu Melsungena igra i Mostarac te hrvatski reprezentativac Marino Marić.

Liječnici su odmah nakon ozljede uletjeli u teren i pružili pomoć hrvatskom reprezentativcu. Duvnjak je bio svjestan težine ozljede svog imenjaka i nije se želio odvajati od njega sve dok Pavlović nije napustio parket. Ozljeda se dogodila svega 30 sekundi nakon početka utakmice njemačkog Kupa, piše Gol.hr.

''Šokirani smo. Utakmicu je zasjenila teška ozljeda Domagoja Pavlovića. Dragi Domba, želimo ti puno snage. Svi smo za Dombu'', stoji na Instagram profilu Melsungena.

Pavlović je operiran u srijedu, a treninzima bi se mogao vratiti krajem sezone, odnosno u ožujku ili travnju.

Spomenimo i da se Svjetsko prvenstvo, koje će proteći bez hrvatskog reprezentativca, igra od 10. do 27. siječnja 2019. godine u Njemačkoj i Danskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close