Greške

Šuman: Zasluženo smo izgubili

Izbornik BiH je zadovoljan određenim segmentima igre.
Sport / Rukomet | 10. 01. 2020. u 22:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Bilal Šuman nakon poraza od Norveške (32:26) istaknuo je kako su rukometaši BiH zasluženo izgubili.

"Sve što smo pričali o Norveškoj pred utakmicu, to smo vidjeli i osjetili u prvom poluvremenu na svojoj koži i tu su oni napravili razliku. Izgledalo je sve fino do 9:9, a onda smo napravili nekoliko tehničkih grešaka i to nas je koštalo brzih golova. Osjetili smo na svojoj koži kako oni trče kontre", rekao je Šuman nakon meča u zijavi za BHRT, te nastavio:

"Morali smo mnogo bolje iskoristiti igrača više, igru 7 na 6 smo dobro igrali, obrana je trebala biti na višoj razini. Igrali smo protiv odlične reprezentacije koja igra najbrži rukomet na svijetu. Imali smo mnogo problema sa Sagosenom, ali šta je, tu je, Norveška je zasluženo pobijedila", kaže Šuman.

Izbornik BiH je zadovoljan određenim segmentima igre.

"Momci su se borili, željeli i htjeli pobjedu, ali su tehničke greške presudile. Svaka naša greška je bila njihova kontra i lagan gol i to je bila razlika danas. Prce je počeo fanatastično, prvih 15 minuta je igrao odlično ali ostali bekovi nisu bili na razini. Trebali su nam šutevi izvana jer su oni igrali pasivnu 6-0 obranu. Previše smo tražili pivota u prvom poluvremenu i iz toga su se redale greške", govori Šuman.

"Portugal je napravio čudo i pokazao u kakvoj smo grupi. Pobijedili su Francuze zasluženo. Oni su fizički jaka ekipa koja igra tehnički odličan rukomet. Imamo dva dana do utakmice, večeras ćemo analizirati našu igru, a sutra se okrenuti analizama Portugala", poručio je izbornik BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close