Rukomet

Šuman sutra okuplja rukometne Zmajeve

Sport / Rukomet | 26. 10. 2016. u 14:23 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra počinje okupljanje i pripreme za susrete protiv Španjolske i Austrije na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj.

Izbornik Bilal Šuman sutra će na raspolaganju imati prvih 10 igrača, dok će se ekipa kompletirati do 30. listopada, u zavisnosti od obaveza ostalih igrača u svojim klubovima.

Rukometaši BiH u kvalifikacijama će igrati u Trećoj skupini u kojoj su pored Španjolske i Austrije još i rukometaši Finske.

U uvodnom susretu kvalifikacija reprezentacija BiH 2. studenoga gostuje kod Španjolske u Valladolidu, dok će četiri dana kasnije u Sarajevu biti domaćin Austriji. Kvalifikacije će biti nastavljene u svibnju iduće godine.

Na Šumanovom popisu nalazi se 25 igrača: Benjamin Burić, Mario Blažević, Nebojša Grahovac, Nebojša Bojić, Tomislav Nuić, Denni Đozić, Alen Ovčina, Faruk Vražalić, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Muhamed Toromanović, Mirsad Terzić, Nikola Prce, Marin Vegar, Vladan Lončar, Duško Čelica, Marko Tarabochia, Ivan Karačić, Saša Marjanac, Mario Pavlak, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Kristijan Jarak i Benjamin Čičkušić.

Kopirati
Drag cursor here to close