Popis rukometaša

Šuman: Hrstić i Ereš sami sebi zatvorili vrata reprezentacije

Sport / Rukomet | 04. 10. 2016. u 13:46 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik rukometne reprezentacije BiH, Bilal Šuman, objavio je popis igrača za utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2018. protiv Španjolske i Austrije u studenom. 

Obrazložio je zašto na popisu nema nekih imena koje se tamo očekivalo, između ostalog spomenuvši sadašnjeg i bivšeg igrača bh. prvaka, Ljubuškog, Mateja Hrstića i Zagrebaša Josipa Ereša

“Hrstić i Ereš su u razgovoru sa mnom izrazili želju da ipak sačekaju mogući poziv druge reprezentacije za koju smatraju da bi bilo bolje nastupati”, izjavio je Šuman, aludirajući na njihovo iščekivanje poziva iz Hrvatske. 

“Ja sam im poželio sreću u daljnjem nastavku karijere, čime su oni sami sebi zatvorili vrata naše reprezentacije. Svi igrači koji razmišljaju na sličan način i koji ne žele dati svoj maksimalan doprinos reprezentaciji BiH, u budućnosti će imati isti tretman”, poručio je Šuman.

Na popis je uvrstio 26 rukometaša, a to su: Benjamin Burić, Mario Blažević, Nebojša Grahovac, Nebojša Bojić, Tomislav Nuić, Denni Đozić, Alen Ovčina, Faruk Vražalić, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Muhamed Toromanović, Mirsad Terzić, Nikola Prce, Marin Vegar, Vladan Lončar, Duško Čelica, Marko Tarabochia, Ivan Karačić, Saša Marjanac, Mario Pavlak, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Kristijan Jarak, Benjamin Čičkušić i Vojislav Brajović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close