večeras polufinale

Štrlek: Nadam se da najbolje tek slijedi

Sport / Rukomet | 27. 01. 2017. u 09:11 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan D za Hrvatsku je stigao. Večeras (20.45) u Parizu izabranici Željka Babića pokušat će protiv Norvežana izboriti finale Svjetskog prvenstva s domaćinom Francuskom.

“Malo sporije smo ušli u turnir, ali najvažnije utakmice smo odigrali najbolje. No nadam se da najbolje tek slijedi, da ćemo u polufinalu gledati dosad najbolju Hrvatsku, rekao je Manuel Štrlek.

“Norvežani nikad nisu bili zreliji. Igraju fenomenalan rukomet na ovom prvenstvu, imaju takav tempo da je to strašno. Trče 60 minuta, zabijaju golove nakon pet sekundi, bit će stvarno teško, dodao je.

“Naravno da će to biti dinamična, zanimljiva utakmica”, ocijenio je izbornik Željko Babić.

“Mi imamo veliku šansu, šansu generacije da uđemo u povijest. Vjerujem da smo svi svjesni prilike, a drugo, mi imamo naše specijalnosti i kvalitetu da to možemo i napraviti”, dodao je.

Hrvatska je na turnir stigla načeta ozljedama, a ni večeras sisutacija neće biti idealna - gležanj Luke Šebetića je bolje, no pitanje je koliko će on kao takav doprinijeti?

Dvoboj protiv Norveške u petak u Parizu bit će 18. polufinale hrvatske rukometne reprezentacije na velikim međunarodnim natjecanjima, pri čemu šesto na svjetskim prvenstvima.

Kopirati
Drag cursor here to close