KUP Trebinja

ŠRHMRK Zrinjski se okitio medaljom i priznanjem

Osim drugog mjesta na turniru, ŠRHMRK Zrinjski se vratio u Mostar s najboljim strijelcem turnira
Sport / Rukomet | 31. 08. 2021. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ŠRHMRK Zrinjski u Mostar se iz Trebinja vratio sa srebrnom medaljom i najboljim strijelcem međunarodnog turnira ''Kup Trebinja''.

Rukometaši su nakon dva dana odličnog rukometa u finalu odmjerili snage s RK Konjuh.

Foto: ŠRHMRK Zrinjski 

''Zrinjski je u samo gol razlike nakon produžetaka izgubio finale od državnog prvaka ove dobne skupine (2006). Osim drugog mjesta na turniru, ŠRHMRK Zrinjski se vratio sa još jednim priznanjem, naš Toni Cvitanović proglašen je najboljim strijelcem turnira'', priopćili su iz ŠRHMRK Zrinjski.

Foto: ŠRHMRK Zrinjski   

Tijekom igranja grupne faze, navode, Zrinjski je ostvario pobjedu nad tri protivnika, Merković (Metković - Zrinjski 16:29), Hercegovina (Zrinjski - Hercegovina 26:16) i Mojkovac (Mojkovac - Zrinjski 21:32) .

Foto: ŠRHMRK Zrinjski 

U borbi za finale snage su odmjerene sa domaćinom Leotar, kojeg je Zrinjski svladao rezultatom 17:24.  U Finalnoj utakmici izgubili su golom razlike. 

Foto: ŠRHMRK Zrinjski  / 

''Ovom prilikom još jednom čestitamo našim momcima na odlično prikazanoj igri, čestitamo našem najboljem strijelcu Toniju Cvitanoviću i upućujemo zahvale za gostoprimstvo domaćinu RK Leotar'', poručeno je iz Kluba, koji osim ovim sjajnim momcima velike zasluge daje i voditelju škole rukometa Lazaru Raguzu, treneru ove ekipe Andreju Bošnjaku, te ostalim trenerima u školi rukometa Draženu Mađaru, Marku Čuljku, Danielu Križanoviću, Adnanu Omanoviću i voditeljima administracije Dražani Melo.

Foto: ŠRHMRK Zrinjski  / 
Foto: ŠRHMRK Zrinjski  / 
Kopirati
Drag cursor here to close