Slaviša Đukanović

Srbijanski rukometni vratar probudio se iz kome

Đukanović je bivši vratar srbijanske reprezentacije, a na posljednjem Europskom prvenstvu napustio je reprezentaciju prije odigravanja posljednje utakmice
Sport / Rukomet | 01. 11. 2017. u 19:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanski rukometni vratar Slaviša Đukanović, koji je u ponedjeljak doživio infarkt, probudio se iz kome u koju je pao u utorak.

Đukanovićev klub Pays d'Aix objavio je vijest kako su liječnici u Marseilleu utvrdili da je njegovo stanje stabilno, a srbijanski vratar danas je mogao razgovarati i s obitelji.

38-godišnji vratar je probleme sa srcem osjetio tijekom treninga francuskog prvoligaša Aixa za koji nastupa od ove sezone, prenosi Index.hr.


''Na treningu mu je pozlilo i samo se srušio. Srećom, tu je bio liječnik koji ga je održao u životu. Strašno! Dečko je pravi sportaš, niti je pio, niti je pušio", utučen je bio predsjednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković nakon što je čuo loše vijesti iz Francuske.

Đukanović je bivši vratar srbijanske reprezentacije, a na posljednjem Europskom prvenstvu napustio je reprezentaciju prije odigravanja posljednje utakmice zbog neslaganja s izbornikom i prvim vratarom Darkom Stanićem.
Kopirati
Drag cursor here to close