Pobjegle?

SP: Četiri kamerunske rukometašice nestale bez traga

Reprezentativke Kameruna Amelie Cevanie Mvoua (24), Appoline Michele Abena Ekobena (26), Clarisse Madjoufang Jodelle (28) i Jasmine Yotchoum (27) nestale su sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj.
Sport / Rukomet | 12. 12. 2021. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri reprezentativke Kameruna nestale su još u četvrtak iz hotela u kojem su zajedno sa nacionalnim timom odsjedale tijekom Svjetskog prvenstva u rukometu.

U pitanju su reprezentativke Amelie Cevanie Mvoua (24), Appoline Michele Abena Ekobena (26), Clarisse Madjoufang Jodelle (28) i Jasmine Yotchoum (27).

Kako prenosi španjolska Marca, Kamerunke su nestale pred utakmicu razigravanja od 25. do 32. mjesta protiv Angole, a nisu se pojavile ni u autobusu kojim su rukometašice putovale na utakmicu, kao ni u dvorani gdje je susret odigran.

Policija njihov nestanak ne tretira kao otmicu ili bilo kakvu sumnjivu aktivnost, s obzirom da su nestale sa svim svojim stvarima i nema znakova nasilja.

Pretpostavlja se da su rukometašice "pobjegle" kako bi ostale u Europi i omogućile si bolji život, s obzirom da u Kamerunu već petu godinu traju sukobi koji se mogu nazvati pravim građanskim ratom. Naime, u Kamerunu već godinama traje tzv. Anglofonska kriza u kojoj je od 2017. godine poginulo više tisuća ljudi.

Inače, Angola je u ovom meču savladala Kamerun rezultatom 35:24.

Kopirati
Drag cursor here to close