seha liga u Ljubuškom

Skauti vjeruju da mnogu iznenaditi Celje

Sport / Rukomet | 13. 09. 2016. u 07:41 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Izviđača u srijedu će odraditi domaću premijeru u SEHA ligi. Nakon poraza u Bjelorusiji od Meškov Bresta, dočekat će slovenskog prvaka Celje.

"Ovogodišnja SEHA liga jedna je od najkvalitetnijih rukometnih liga na svijetu. Mislim da smo u Brestu pokazali da imamo određenu kvalitetu. Iako smo izgubili 11 razlike, pokupili smo simpatije novinara i domaćina koji su vidjeli da igramo dobar i moderan rukomet“, izjavio je trener Zdenko Grbavac. 

“To očekujem i u srijedu protiv Celja, kluba s dugogodišnjom tradicijom i stalnim sudionikom Lige prvaka. Naš adut je dobra popunja dvorana u Ljubuškom, dat ćemo sve od sebe da pokušamo pobijediti", dodao je.

Istaknuo je kako njegovom timu prije svega nedostaje iskustvo nastupa u ovako kvalitetnom natjecanju.

"Mi smo najmlađa ekipa u SEHA ligi s prosjekom oko 20 godina. Nemamo iskustvo igranja velikih utakmica, a kroz Premier ligu ova ekipa je stekla jednu dozu iskustva. No, SEHA liga je druga dimenzija.”

“Igramo sa ozbiljnim protivnicima koji su u financijskom, organizacijskom i igračkom kadru puno jači od nas. Sada trebamo stjecati iskustvo, da ovi momci vide gdje, koje su njihove mogućnosti i mogu li parirati igračima iz drugih klubova. Mislim da ćemo prikazati dobar rukomet u SEHA ligi i nećemo biti nikome lagan protivnik."

Kapetan Izviđača Ivan Miličević vjeruje u iznenađenje.

"Mislim da imamo šanse iznenaditi Celje. Oni su veoma kvalitetni, kao i svaka ekipa u SEHA ligi. Naša je šansa borbenost i zalaganje koju smo dosada pokazivali na našem terenu. Uz potporu s tribina, možemo do povoljnog rezultata", poručio je.

Utakmica 2 kola SEHA lige između Izviđač Central Osiguranja i Celja Pivovarne Laško igra se u srijedu u 17 sati u Ljubuškom. 


Kopirati
Drag cursor here to close