Žena terminatorica

Srbija bruji o Hrvatici koja je strah i trepet svima

U naslovu su istaknuli kako ''žena zvijer'' prijeti Srbiji.
Sport / Rukomet | 09. 12. 2020. u 15:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Instagram / Katarina Ježić

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija jučer je u 3. kolu skupine C Europskog prvenstva u danskom Koldingu, u dramatičnoj utakmici pobijedila Srbiju 25:24 (14-14), te s tri pobjede osvojile prvo mjesto u skupini C prvog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Danskoj pa će u drugom krugu krenuti s maksimalna četiri boda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Jezic  (@katarinajezic17)

Srpski mediji dosta su pozornosti posvetili ovoj utakmici, jer osim što se radi o uvijek atraktivnom i napetom sudaru, Srbija je također na turniru kreirala iznenađenje pobijedivši Nizozemsku. No, nakon toga izgubile su od Mađarske pa i od Hrvatske.

Uoči utakmice su, tako, na zanimljiv način predstavili pivotkinju Hrvatske, 28-godišnju Katarinu Ježić, koja je jak adut ženske rukometne reprezentacije Hrvatske i strah i trepet suparnica.

Nju su Srbi naveli u kontekstu da se radi o snažnom pivotu, a u naslovu su istaknuli kako “žena zvijer” prijeti Srbiji.

“Zastrašujući mišići, obrijana glava i zanosna crnka u zagrljaju! Ona je hrvatska terminatorka”, stoji u naslovu beogradskog tabloida Kurira.

“Ova odlična hrvatska rukometašica svojim nesvakidašnjim izgledom privlači veliku pažnju javnosti. Rivalkama sigurno nije svejedno kad ispred sebe vide djevojku sa zastrašujućim mišićima i obrijanom glavom”, navodi se u tekstu.

Kopirati
Drag cursor here to close