Hercegovački derbi

Rukometaši Čapljine bolji od Međugorja; utakmicu obilježio incident

Situacija na terenu se ''zakuhala'' pa su morali intervenirati i policajci kako bi razdvojili igrače.
Sport / Rukomet | 15. 04. 2018. u 22:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mrlju na hercegovački rukometni derbi između čapljinske ''Akademije'' i RK ''Međugorje'' bacio je incident koji se dogodio po završetku utakmice.

Naime, igrač RK ''Međugorje'' nakon posljednjeg sučevog zvižduka grubo je rukama odgurnuo igrača RA ''Čapljina'', nakon čega su reagirali i ostali igrači, pa se situacija na terenu ''zakuhala'', a morali su intervenirati i policajci kako bi razdvojili igrače.

A sve je to kruna cjelokupne napetosti u utakmici koju su kod obje ekipe stvorili suci koji su lošim suđenjem dopustili grubu igru koja je prerasla u međusobni sukob, posebice u posljednjim minutama.

Ipak, prednjačili su trener i pomoćni trener RK ''Međugorje'' koji su u više navrata sucima upućivali pogrdne riječi i psovke, no njihove reakcije ostale su bez sankcije. Trener Međugorja našao se čak pozvanim objasniti sudačkoj dvojci ''kako bi se trebali ostaviti ovog posla da ih netko ne ubije na terenu''.

Čapljina je na kraju ove utakmice slavila sa 34:32, a domaću ekipu do pobjede je doveo Goran Lasta sa postignutih 13 zgoditaka.

Kopirati
Drag cursor here to close