Rukomet

RS BiH nije dobio obrazloženje zašto Borac ne sudjeluje u SEHA ligi

Sport / Rukomet | 11. 07. 2017. u 07:45 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometni savez BiH oglasio se povodom izostavljanja RK Borac iz SEHA regionalne lige naredne sezone, u kojem se ističe da nije dobijeno obrazloženje zbog čega je banjalučkom klubu onemogućen nastup u tom natjecanju.

“Sedmog srpnja predsjednik Rukometnog saveza BiH Amir Zahirović obratio se predstavnicima SEHA Gazprom lige sa zahtjevom za obrazloženjem te odluke. U obraćanju predstavnicima SEHA Gazprom lige, podsjetio je da je RS BiH pokretač inicijative formiranja natjecanja SEHA lige te zamolio za obrazloženje zašto se Borcu ne dozvoljava sudjelovanje u tom natjecanju”, navodi se u priopćenju RS BiH.

Dalje se ističe da je nakon što dva puta obratio predstavnicima SEHA Lige, RS BIH dobio odluku s popisom ekipa sudionica natjecanja, ali da do danas nisu dobili nikakvo obrazloženje.

''Rukometni savez BiH ponovno će tražiti obrazloženje od predstavnika SEHA Gazprom lige te ovom prilikom želimo izraziti nezadovoljstvo odnosom predstavnik SEHA Lige prema predstavniku našeg kluba u ovom natjecanju'', zaključuje se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close