Legenda hrvatskog rukometa

Preminuo Zlatko Saračević

Saračeviću je pozlilo, a sumnjalo se na srčani udar.
Sport / Rukomet | 21. 02. 2021. u 21:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legenda hrvatskog rukometa, Zlatko Saračević (59), preminuo je u bolnici nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja poslije napadaja koji je imao u nedjelju navečer.

Velikan hrvatskog rukometa žestoko je proslavio pobjedu Podravke nad Lokomotivom vrijednu naslova. Nije mu bilo lako u zadnje vrijeme, a odmah nakon proslave stigle su teške vijesti iz Koprivnice.

Naime, kako javlja Jutarnji list, odmah nakon što će dati sljedeću izjavu mu je pozlilo nakon čega je nastala prava drama, a kola hitne pomoći prevezla su ga u koprivničku bolnicu.

''Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo'', rekao je Saračević.

Nekoliko minuta dakle, nakon ovih riječi, Saračeviću je pozlilo, a sumnjalo se na srčani udar. Uskoro je, nažalost, stigla i crna vijest.

 

Kopirati
Drag cursor here to close