Zašto Prce nije igrao?

Prce: Moje koljeno nije došlo u pitanje nijednog trenutka

"Moje koljeno nije došlo u pitanje nijednog trenutka posljednjih mjesec dana. Odradio sam svaki trening i svaku utakmicu. Bilo nas je 17 na sastanku oko dva sata prije utakmice sa Češkom i ja sam bio sedamnaesti, odnosno igrač viška" kaže Prce.
Sport / Rukomet | 16. 01. 2022. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Prce igra svoje posljednje utakmice u dresu reprezentacije BiH. Protiv Švedske je dobio određenu minutažu u drugom poluvremenu, nekih 15 minuta u kojima je reprezentacija BiH izgledala dosta dobro, očekivalo se da bi Nikola bez obzira na godine, mogao "povući" protiv Češke, međutim on nije dobio niti jedne jedine minute.
što je svakako bilo iznenađujuće.

"Nikola je imao malo poteškoća s koljenom, a imali smo na toj poziciji četiri igrača tako da smo se odlučili na drugačiju postavu. Imali smo dovoljno pokriveno to mjesto tako da se ne bi ništa previše pozitivno dogodilo, rekao je između ostalog izbornik Obrvan nakon utakmice protiv Češke. Međutim, Nikola Prce je ponudio sasvim drugačije viđenje stvari oko svog neigranja u drugoj utakmici.

"Moje koljeno nije došlo u pitanje nijednog trenutka posljednjih mjesec dana. Odradio sam svaki trening i svaku utakmicu. Bilo nas je 17 na sastanku oko dva sata prije utakmice sa Češkom i ja sam bio sedamnaesti, odnosno igrač viška. To je isključivo odluka trenera, rekao je za Dnevni list Nikola Prce.

Nikola nije htio dalje komentirati odluku izbornika Obrvana s obzirom da je pred A timom BiH još jedna utakmica na turniru, odnosno okršaj sa Španjolskom u ponedjeljak od 18 sati. Međutim, čini se kako ni rukoetna reprezentacija BiH kao i mnoge reprezentativne selekcije nije imuna na "nesporazume" na situacije u kojima pojedini igrači imaju svoje, a izbornik svoje viđenje date situacije.

Kopirati
Drag cursor here to close