Željko Musa

Mostarac potpisao na dvije godine za RK Zagreb

Hrvatski reprezentativac Željko Musa i Rukometni klub PPD Zagreb potpisali su dvogodišnji ugovor o suradnji.
Sport / Rukomet | 09. 12. 2020. u 15:37 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Željko Musa i Rukometni klub PPD Zagreb potpisali su dvogodišnji ugovor o suradnji.

Trenutno igrač njemačkog Magdeburga, tijekom karijere, između ostalih, igrao je i za slovenačke klubove Trimo Trebnje i Gorenje Velenje kao i za poljskog velikana Kielce, objavili su u srijedu iz hrvatskog šampiona.

Musa, inače rođeni Mostarac, s reprezentacijom Hrvatske je imao uspjeha na četiri velika natjecanja koja su okrunjena srebrenim i brončanim medaljama.

Iskusni pivot prve je rukometne korake i napravio upravo u RK Zagreb s kojim će nastaviti suradnju od srpnja 2021. godine.

''Odlučio sam se za promjenu premda sam imao i ponudu o ostanku u Magdeburgu. Nakon poziva Zagreba odlučio da je to ono što želim. Prošao sam cijelu rukometnu akademiju u Zagrebu, trenirao i s prvom ekipom pa slijedom nekih okolnosti sam otišao iz kluba i nisam imao priliku zaigrati s prvom momčadi. Čim mi se ukazala nova prilika odmah sam je prihvatio i jako sam motiviran. Zagreb ima mladu ekipu i ove godine nisu imali sreće u nekim utakmicama koje su trebale otići na njihovu stranu. Sigurno da im nedostaje malo i iskustva, a ja zaista volim surađivati s mladim igračima tako da mi je to dodatna motivacija. Igranje Lige prvaka mi je također bio cilj i drago mi je da ću to ostvariti u klubu u kojem sam napravio prve rukometne korake'', rekao je 34-godišnji Musa.

Direktor kluba Vedran Šupuković istaknuo je da mu je veliko zadovoljstvo da može objaviti da je Musa od ljeta 2021. godine igrač Zagreba.

''S njegovim iskustvom, kako klupskim tako i reprezentativnim, naša ekipa će svakako biti konkurentnija i kvalitetnija na europskoj rukometnoj mapi. Bit će od velikog značaja za našu ekipu tako da smo jako zadovoljni ovim potpisom i suradnjom. S obzirom da je potekao u Rukometnom klubu Zagreb, mogu mu zaželjeti dobrodošlicu kući'', kazao je Šupuković.

Musa je dio rukometne karijere proveo u Medveščaku i Izviđaču iz Ljubuškog.

Kopirati
Drag cursor here to close