reagiranje

Mostarci kontrirali Bosni: HMRK Zrinjski izložen neviđenom medijskom linču

Sport / Rukomet | 31. 03. 2017. u 15:40 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su se iz RK Bosna oglasili po pitanju uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa BiH, žaleći se na suđenje i shodno tomu tražeći ponavljanje iste, svoje je rekao i HMRK Zrinjski.

Priopćenje Mostaraca prenosimo u cjelosti:

“Svjedoci smo neviđene medijskog linča na HrvatskI muški rukometni  klub Zrinjski Mostar, nakon završetka uzvratne utakmice četvrtfinalna Kupa BiH između HMRK Zrinjski i RK Bosne, koja se održala 29.3.2017. godine u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru.

Osporava nam se uspjeh prolaska u Kup BiH gdje smo nadoknadili rezultat od pet razlike iz prve utakmice i brutalno se napadaju naši igrači za nesportsko ponašanje.

Dragi prijatelji iz RK Bosne, nemojte zaboraviti da ste u subotu slavili u istoj toj dvorani u prvenstvenoj utakmici gdje ste pobjedili HMRK Zrinjski, pred istom tom publikom koja vam je skandirala i čestitala na pobjedi. Neka Vam to potvrdi Vaš golman Omerović koji je svoju pobjedu proslavio s istom tom publikom nakon završetka subotnje utakmice u lokalnom kafiću.

Kako je moguće da ta ista publika postaje fašistoidna, nacionalistička i divljačka u samo četiri dana.

Znamo da ne godi kad u Sarajevu na prvoj utakmici četvrtfinala iz Mostara dolazi tridesetak članova uprave i vjernih prijatelja Zrinjskog i koji navijanjem nadglasaju dvjesto tihih navijača Bosne.

Znamo da teško godi kad na uzvrat dolazite pred tisuću navijača koji samo žele navijati za svoj klub.

Al nam nije jasno, zašto prijatelji Vama smeta zastava hrvatskog naroda, jer Vaš igrač Omerović  dolazi do zapisničkog stola i traži uklanjanje zastave hrvatskog naroda u BiH u publici.

Nakon utakmice igrač Džubur časti salvama psovki  na račun „majke ustaške“ zapisničarku Dražanu Melo za zapisničarskim stolom.


U današnjim optužnicama na račun uprave i cijelog kluba HMRK Zrinjski koju ste organizirali u izravnom prijenosu i stvorili koincidenciju ( slučajno il' namjerno) u vrijeme kad se naša ekipa sprema na utakmicu koju igraju sa RK Slogom koja je (slučajno il' namjerno) organizirana ni punih 48 sati utakmice s RK Bosnom i kreću u Doboj na put od četiri sata.

Optužiti ste nas da smo Vas vrijeđali na početku utakmice je krajnje zlonamjerna i zločesta, jer ste se Vi s nama zajednički slikali za djecu s autizmom i u prijateljskom zagrljaju smo počeli utakmicu.”

Kopirati
Drag cursor here to close