Preokret na pomolu?

Luka Cindrić se vraća na Svjetsko prvenstvo?

Luka Cindrić mogao bi se vratiti u Egipat i ponovno biti na raspolaganju Lini Červaru, potvrdio je ovaj rukometaš hrvatskim novinarima.
Sport / Rukomet | 20. 01. 2021. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EFE / Luka Cindrić

Luka Cindrić, srednji vanjski Hrvatske, napustio je Svjetsko prvenstvo nakon prve utakmice i iznenađujućeg remija protiv Japana.

Cindrić napokon objašnjava što se dogodilo i čini se kako za njega ovo prvenstvo ipak nije izgubljeno.

Hrvatski rukometaš potvrdio je to u razgovoru za Sportske novosti, što znači da bi se mogao vratiti u Egipat i ponovno biti na raspolaganju Lini Červaru.

“Dogodilo se to da sam osjetio problem s aduktorom još uoči polaska u Egipat, a o tome je bio obaviješten i izbornik Červar. Odlučio je ipak staviti me u sastav, ja sam uspio to odraditi koliko sam god bolje mogao, ali se u utakmici problem ponovio. Dakle, nisam se ozlijedio protiv Japana i to je ono što želim naglasiti”, kazao je Cindrić.

Objašnjava da je najbolja opcija bio odlazak u Barcelonu, na pregled, nakon čega će znati sve detalje u vezi sa stanjem aduktora.

“U stožeru su zbog nemogućnosti dijagnostike odlučili poslati me kući da obavim sve što je potrebno. Mislim da je to u konačnici realna odluka, makar se nije jednostavno suočiti s tim. Jer, sportaš uvijek želi više i bolje.”

Dakle, više će saznati na današnjim pretragama u Barceloni. Sam smatra da nije u pitanju ništa teško i ozbiljno pa se postavlja pitanje postoji li mogućnost njegova povratka u Egipat?

“Postoji, takav imamo dogovor ako s ozljedom bude sve OK. Nadam se i da će biti tako, jer silno želim pomoći ekipi i budem li zdrav stavljam se odmah na raspolaganje.”

To je odlična vijest za Hrvatsku, zdravi Luka Cindrić bi bio veliko pojačanje Kaubojima u predstojećim utakmicama. 

Kopirati
Drag cursor here to close