Premijer liga biH

Kapetan Bosne: Nismo zaboravili krađu u Mostaru, ovoga puta idemo po pobjedu

''Pored dodatne motivacije koju imamo zbog borbe za opstanak u ligi, nismo zaboravili ni prošlogodišnja događanja i krađu u Kupu BiH koja se dogodila u Mostaru'', kaže kapetan Bosne.
Sport / Rukomet | 19. 12. 2017. u 12:59 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši sarajevske Bosne sutra će igrati meč 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv mostarskog Zrinjskog.

Pomoćni trener ''studenata'' Ermin Halilović očekuje tešku utakmicu protiv favoriziranog mostarskog kolektiva, ali nada se da će njegov tim pobjedom otići na pauzu. 

''Nama je svaki meč bitan s obzirom na to da se borimo za opstanak u ligi. Nadam se pobjedi koja bi nam dobro došla prije pauze u prvenstvu. Imamo peh s ozlijedama tijekom cijele polusezone, tako da ću tek nakon pregleda znati tko može igrati'', izjavio je Halilović. 

Dodaje da je klub stabilan, te da se nalazi u teškoj situaciji samo po pitanju sportskih uspjeha, a vjeruje da će se i to promijeniti nakon pauze, kada se očekuje dolazak nekoliko igračkih pojačanja. 

''Već odavno imamo u planu dovođenje nekoliko igrača. Ukoliko u tome uspijemo, vjerujem da opstanak neće doći u pitanje'', rekao je Halilović. 

Kapetan Bosne Tarik Alibegović naglašava da ''studentima'' u ovom meču sigurno neće nedostajati motiv. 

''Pored dodatne motivacije koju imamo zbog borbe za opstanak u ligi, nismo zaboravili ni prošlogodišnja događanja i krađu u Kupu BiH koja se dogodila u Mostaru. To će za nas sigurno biti motiv više. Stanje na ljestvici nije realna slika kvalitetarove ekipe i nadam se da ćemo to dokazati'', izjavio je Alibegović i pozvao publiku da dođu na utakmicu i podrže svoju ekipu. 

Utakmica 13. kola Premijer lige BiH između Bosne i Zrinjskog će biti odigrana u srijedu u 17 sati u sportskoj dvorani ''Ramiz Salčin'' na Mojmilu. 

Kopirati
Drag cursor here to close