Kadetska u Mostaru

Kadeti BiH nadigrali vršnjake iz Crne Gore

Rukometni savez kontinuirano radi s mlađim selekcijama, jer je to garant budućnosti rukometa u BiH. Mlađe selekcije su sve aktivnije, tu su rukometni kampovi, okupljanja, prijateljske trening utakmice...
Sport / Rukomet | 08. 06. 2023. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine (igrači do 17 godina), ovih dana boravi u Mostaru, gdje će protiv vršnjaka iz Crne Gore odigrati dvije kontrolne utakmice. Točnije još jednu, jer je prva odigrana u srijedu. BiH je slavila uvjerljivu pobjedu 44:28. Za BiH u ovom susretu su igrali: Kadrić 5 golova, Cvitanović 4, Hadžić 8, Halilović, Katić 6, Perić 6, Delić 2, Filipović 2, Avdić 1, Hadžimuhamedović 3, Ćorić 3, Raguž 2, Bristrić 1, Vukmir, Lugavić 1, Vujadinović, Bošnjak, Mulavdić.

Organizator ovog okupljanja je RS Herceg Bosne, a isti protivnici će odigrati još jednu utakmicu danas. Kadetska reprezentacija će nakon ovog okupljanja na zasluženi odmor, ali kratak, s obzirom na to da će već 7. i 8. srpnja na Balaton u Mađarskoj gdje ih čeka susret s mađarskim reprezentativcima U17 selekcije, uz trodnevne pripreme u Brčkom, čiji je pokrovitelj Vlada Brčko Distrikta.

Rukometni savez kontinuirano radi s mlađim selekcijama, jer je to garant budućnosti rukometa u BiH. Mlađe selekcije su sve aktivnije, tu su rukometni kampovi, okupljanja, prijateljske trening utakmice, nešto što itekako nedostajalo u proteklom periodu.

Kopirati
Drag cursor here to close