Utakmica u Ljubuškom

Izviđač protiv Borca kreće u obranu naslova prvaka BiH

Sport / Rukomet | 08. 05. 2017. u 17:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu počinje doigravanja za rukometnog prvaka Bosne i Hercegovine, a u prvom kolu Lige za prvaka aktualni prvak Izviđač u Ljubuškom dočekuje banjalučki Borac.

Trener Zdenko Grbavac upozorio je na problem koji njegova momčad ima zbog prevelikog razmaka između posljednjeg kola SEHA lige i prvog kola Lige za prvaka.

''Više od 50 dana smo bez natjecateljske utakmice. To smo probali nadoknaditi dobrim treninzima, išli smo na mini turneju u Srbiju, gdje smo odigrali nekoliko prijateljskih utakmica, i mislim da spremni dočekujemo playoff'', kazao je Grbavac na konferenciji za novinare.

Još jedna problem s kojim se suočava trener "Skauta" je izostanak zbog bolesti Josipa Šarca, jednog od najboljih igrača Izviđača.

''Josip je i prije ove bolesti imao problema s virozama pa ga praktično nije bilo zadnja tri mjeseca. Pokušali smo uigrati ekipu bez njega, a predstojeće utakmice pokazat će nam jesmo li u tome uspjeli. Ove sezone jači smo i za iskusnog pivota Ratka Nikolića i morat ćemo njega maksimalno iskoristiti kako bi titula ostala u Ljubuškom'', dodao je trener Izviđača.

Kapetan momčadi Ivan Miličević osvrnuo se na prvog protivnika Borac iz Banja Luke.

''Imali smo puno vremena da se pripremimo za Borac i pogledali smo dosta utakmica. U odnosu na prošlu sezonu imali su puno izmjena, sada je to pomlađena momčad koja igra brže rukomet. Što se nas tiče, mislim da smo se dobro spremili i vjerujem da možemo do novog naslova prvaka'', kazao je Miličević.

Utakmica Izviđač – Borac igra se u srijedu, 10. svibnja, s početkom u 20 sati, dok se u drugom susretu sastaju Vogošća – Konjuh.

Kopirati
Drag cursor here to close