Mostarsko finale Kupa

Izviđač ide korak dalje: Traže snimku utakmice i ostavke u Savezu

Sport / Rukomet | 05. 06. 2017. u 13:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranje nakon događanja na finalnoj utakmici KUP-a BiH u rukometu između HMRK Zrinjski i RK Izviđač Central osiguranje tvrdi kako je RK Izviđač Central osiguranje teško i brutalno oštećen i traži određene korake od nadležnih institucija.

''Frapirani smo i zaprepašteni načinom i postupcima na koji je naš Klub grubo oštećen u finalnoj utakmici Kup-a BiH u rukometu odigranoj 04. lipnja u Mostaru'', ističe se u priopćenju.

Iz ljubuškog kluba ističu kako traže od povjerenika natjecanja da što hitnije dostavi integralnu snimku (u sirovom obliku) rukometne utakmice finala Kupa BiH između HMRK Zrinjski i RK Central osiguranje.

''Pored toga, donosimo odluku da svi članovi koji su delegirani u organe Rukometnog saveza Herceg Bosne ispred RK Izviđač Central osiguranje podnosu kolektivno ostavke na sve funkcije u organima i tijelima ovog saveza. Tražimo preispitivanje legalnosti udruživanja Rukometnog saveza Herceg Bosne u rukometni savez Federacije BiH zbog donesenih odluka koje nisu verificirane na Skupštini RS HB'', dodaje se dalje u priopćenju.

Kao zadnju stavku iz kluba navode kako ''zahtijevaju ukidanje instituta Povjerenika (Komesara) natjecanja i uvođenje Komisije koja bi delegiranje službenih osoba obavljala ždrijebanjem''.

Kopirati
Drag cursor here to close