Egipat 2021

Igor Karačić: ‘Još sam pod ručnom, ali vidi se da mašina pali’

“Obrana je bila besprijekorna, ne znam što nije funkcioniralo. Možda smo u napadu bili ponekad pod ručnom, ali vidi se da se mašina pali”, izjavio je povratnik među Kauboje, Igor Karačić.
Sport / Rukomet | 21. 01. 2021. u 21:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EPA / Igor Karačić, hrvatski reprezentativac

Igor Karačić odigrao je protiv Bahreina prve minute za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Iako se nije upisao u strijelce, njegovo iskustvo, vještina razigravanja i podrška igračima bili su od velikog značaja.

Karačić je u svome stilu otišao na glavu u jednoj akciji, ali nije pogodio. Bio je bitno agilniji u drugom nego u prvom dijelu u kojem se osjetio strah nakon ozljede. To je dobar znak.

“Pobijedili smo teškog protivnika. Bili smo koncentrirani, oni su izbacili Katar s Olimpijskih igara. Bili smo svih 60 minuta unutra, i ja sam se vratio. Idemo dalje. Ovo mi je bio prvi pravi rukometni trening, još sam pod ručnom, ali bit će to dobro”, rekao je Karačić za RTL.

“Obrana je bila besprijekorna, ne znam što nije funkcioniralo. Možda smo u napadu bili ponekad pod ručnom, ali vidi se da se mašina pali.”

“Imamo budućnost, mladi trebaju dobivati veću minutažu, određeni igrači će dobiti veću minutažu od izbornika u nastavku, bez njih se ne može.”

Slijedi Argentina…

“Nisam gledao Argentinu, ali jednom smo igrali s njima i dosta se namučili”; zaključio je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close