Povratak kući

Hrvatske rukometaše dočekalo 30-tak navijača

U Zračnoj luci Franjo Tuđman dočekalo ih je 30-ak navijača.
Sport / Rukomet | 27. 01. 2019. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska rukometna reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva na kojem je osvojila šesto mjesto. U subotu su u Herningu izgubili od Švedske u utakmici za peto mjesto (28-34).

U Zračnoj luci Franjo Tuđman dočekalo ju je 30-ak navijača, a na nastup se osvrnuo izbornik Lino Červar koji na klupi reprezentacije planira provesti još samo ovu godinu.

''Glavni cilj je bio da se plasiramo u kvalifikacije za Olimpijske igre i to je ispunjeno. Bilo nam je teško, išli smo na natjecanje bez šest standardnih igrača, a u tijeku natjecanja napustio nas je Luka Cindrić zbog povrede, a zadnju utakmicu nije igrao ni Domagoj Duvnjak'', rekao je izbornik Červar.

Na pitanje o njegovoj budućnosti na klupi reprezentacije rekao je da će na klupi biti još ovu godinu,  a onda ćemo naći nasljednike koji će tu priču nastaviti, a na nama će biti da damo potporu, istaknuo je.

Igor Karačić rekao je da kao sportaši nisu zadovoljni rezultatom na kraju, ali da je cilj koji su izbornik i stožer zacrtali ostvaren, javlja HRT.

''Mislim da smo imali fantastičan turnir, da smo napravili jedan dobar tim - spoj iskustva i mladosti. U utakmicama s Brazilom i Njemačkom trebali smo jedan bod, ali nismo imali sreće'', rekao je Karačić dodavši da je ova ekipa bila zrela za ulazak u polufinale.

Kopirati
Drag cursor here to close