Uvjerljiva pobjeda

HRK Široki i dalje neporažen: Na Pecari pao Kiseljak

Širokobriježani nakon četiri odigrana kola imaju četiri pobjede s gol razlikom +40 te čvrsto drži vrh prvenstvene ljestvice.
Sport / Rukomet | 10. 11. 2018. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Širokog pobijedili su Kiseljak 33:20 (15:8) u susretu 4. kola Prve lige Rukometnog saveza Herceg-Bosne igranom u subotu navečer u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Širokobriježani nakon četiri odigrana kola imaju četiri pobjede s gol razlikom +40 te čvrsto drže vrh prvenstvene ljestvice kao jedina momčad s maksimalnim učinkom.

Gosti su poveli 0:1 i to je bilo sve od njih na ovoj utakmici jer su nakon toga igrači trenera Mihovila Bilaća prešli u vodstvo koje su do poluvremena povećali na +7 (15:8).

U nastavku susreta domaći su pojačali tempo i uduplali prednost s poluvremena, a najveća je iznosila 16 pogodaka razlike (32:16). U završnici utakmice trener Bilać je dao priliku igračima koji inače imaju manju minutažu što su iskoristili gosti te koliko-toliko ublažili poraz i smanjili zaostatak na 13 pogodaka razlike za konačnih 33:20.

HRK Široki je do pobjede predvodio Leo Hrkać sa 6 pogodaka, a po 5 su postigli P. Šušak, M. Marić i V. Stanić. U redovima Kiseljaka po 6 pogodaka postigli su Vrcić i Malbašić dok je Glavočević postigao 5.

U 5. kolu HRK Široki gostuje Izviđaču u Ljubuškom.

Kopirati
Drag cursor here to close