Rukomet

Gruđanke žele nastaviti dominaciju

Sport / Rukomet | 20. 09. 2016. u 10:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometašice Gruda u novu sezonu ulaze kao dvostruke prvakinje države i dvostruke osvajačice Kupa BiH pa je jasno da su očekivanja klupskog rukovodstva ponovno najviša moguća. 

Gruđanke su već više od 22 mjeseca neporažene u domaćim natjecanjima i u novu sezonu ulaze s ciljem da nastave 'grudsku rukometnu bajku'.

“Iako ovu sezonu započinjemo u nešto izmijenjenom sastavu i bez svoje dugogodišnje kapetanice Josipe Braćić, koja je zbog fakultetskih obveza prestala trenirati rukomet, sigurni smo da će “kćeri bure” i u ovoj sezoni, predvođeni novom kapetanicom Andreom Prusinom, u svakoj utakmici ostaviti srce na parketu i boriti se do zadnjeg atoma snage”, poručili su iz ŽRK Grude. 

“Uz neupitnu nadarenost djevojaka i vrhunsku pripremu i vođenje ekipe od strane dr. sci Zlate Zubac, sigurno će svi ljubitelji športa imati privilegiju i ove godine u Grudama gledati najbolji ženski rukomet koji se igra u Bosni i Hercegovini”, dodaju Gruđani. 

Na samom startu natjecanja u goste Grudama dolazi uvijek neugodna ekipa ŽRK Krivaja iz Zavidovića - utakmica je u dvorani Bili Brig na rasporedu u nedjelju u 15 sati. 

Kopirati
Drag cursor here to close