EHF Challenge Cup

Geko: Zadovoljan sam kontinuitetom Vogošće u europskim natjecanjima

Vogošću u nedjelju i ponedjeljak očekuje dvomeč s izraelskim Holonom
Sport / Rukomet | 12. 10. 2017. u 16:19 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaše Vogošće u nedjelju i ponedjeljak očekuju utakmice drugog kola EHF Challenge Cupa protiv izraelskog Holon Izraela.

U stožeru predstavnika BiH nadaju se dobrim utakmicama i plasmanu u sljedeću fazu natjecanja, a trener Vogošće Senad Skopljak zadovoljan je jer njegova momčad ponovno nastupa u europskim natjecanjima.

''Drago mi je da sam na čelu momčadi koja je predstavljala BiH u Europi i prethodne sezone. Nadam se da ćemo pružiti kvalitetnu igru i borbenost kojom ćemo uspjeti pobijediti tremu koju izazivaju ove utakmice. Vjerujem da se možemo još bolje pripremiti te iskoristiti njihove mane i proći u sljedeći krug'', rekao je Skopljak.

Kapetan Vogošćana Alen Geko zadovoljan je igrama na otvaranju sezone u Premijer ligi BiH, kao i kontinuitetom nastupa u europskim natjecanjima.

''U domaćem prevenstvu igramo dobro, a nastavili smo s kontinuitetom igara u Europi. Izrael ulaže u rukomet veliki novac u posljednjih par godina, ali smatram da nas teško mogu eliminirati u dvije utakmice na našem terenu. Pozivam navijače da nas podrže na putu u sljedeći krug'', ističe Geko.

Mladi rukometaš Vogošće Nedim Kadrić obećao je da će on i njegovi suigrači dati maksimum.

''Nadam se pobjedama i plasmanu u sljedeći krug. Atmosfera u svlačionici je dobra, ali moramo dati maksimum za plasman u sljedeću fazu natjecanja'', rekao je Kadrić.

Oba susreta između Vogošće i Holona će biti odigrane u dvorani "Amel Bečković" u Vogošći. Prva je na rasporedu u nedjelju od 17.15 sati, a druga u ponedjeljak od 19.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close