Kovač ''popucao'' od sreće

Emotivan susret Nike Kovača sa zadovoljnim Kaubojima

Rukometni, a u novije vrijeme i nogometni izbornici Hrvatske dobro su iskusili što znači igrati protiv upornih i discipliniranih Islanđana
Sport / Rukomet | 12. 01. 2019. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Reuters / Niko Kovač čestita Željku Musi, Luki Cindriću i Domagoju Duvnjaku

Utakmicu prvog kola Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Islanda s tribina je pratio i Niko Kovač. Treneru Bayerna je pripala čast da dodijeli Luki Stepančiću nagradu za igrača utakmice, ali nije stao samo na tome, već je otišao izgrliti i brojne njegove suigrače.

Kovač je stigao čestitati i kolegi Lini Červaru, čije se momčad protiv Islanda pošteno namučila, ali na kraju i zasluženo pobijedila.

Rukometni, a u novije vrijeme i nogometni izbornici Hrvatske dobro su iskusili što znači igrati protiv upornih i discipliniranih Islanđana, koji nastavljaju igrati i nakon zadnjeg sučeva zvižduka, ne prepuštajući protivniku ni sekundu za opuštanje.

Donoseći slike oduševljenog Nike Kovača, Bild piše kako su dvije reprezentacije prikazale vrhunski rukomet pred 12.000 gledatelja.

Foto: Reuters / Niko Kovač s Linom Červarom

Iako su se momčadi mijenjale u vodstvu tijekom ove utakmice, najimpresivniji trenutak bio je kad su Hrvati zaostatak od 25:26 pretvorili u uvjerljivo vodstvo 31:26, čime je utakmica praktično dobivena.

Naravno, vrhunac oduševljenja za bivšeg hrvatskog nogometnog izbornika bilo je dodjeljivanje nagrade  „Man of the Match“ sjajnom Luki Stepančiću.

Kopirati
Drag cursor here to close