Kauboji

Duvnjak: Protiv Mađara moramo puno bolje

Sport / Rukomet | 14. 01. 2017. u 14:35 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska rukometna reprezentacija SP u Francuskoj otvorila je teško izborenom pobjedom protiv Saudijske Arabije, a večeras ju od 20.45 čeka daleko teži rival - Mađarska.

“Mislim da smo krenuli dobro u utakmicu. Poveli smo tri, četiri razlike i dobro je sve funkcioniralo. Onda smo ušli u neku ‘crnu rupu’. Imali smo puno tehničkih grešaka, u obrani 6-0 smo gubili duele jedan na jedan i to je razlog zašto je bilo samo jedan razlike na poluvremenu”, ocijenio je kapetan Domagoj Duvnjak.

“Ivić je bio odličan u prvom poluvremenu i on nas je praktički držao u vodstvu. U drugom poluvremenu smo igrali puno bolje i 5-1 obrana je funkcionirala. No i u drugom poluvremenu smo imali tehničkih grešaka i to moramo popraviti jer sada nas čeka potpuno drugačija utakmica”, dodao je pa secirao Mađare koje dobro poznaje.

“Mađari su jedna iskusna ekipa koja igra dobar rukomet. Odlična su ekipa s dobrom 6-0 obranom. Moramo puno bolje igrati da pobijedimo. Pogledali smo već dosta video materijala o Mađarima”, zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close