Utakmica u jednom trenutku prekinuta

Drama u Kielu, navijačici lječnici spašavali život

Hitnu liječničku pomoć momčadi Kiela na tribinama u 21:14 trebala je jedna navijačica. Zbog toga su je iz dvorane iznijeli bolničari. Ekipe su se povukle u svlačionicu", pišu njemački mediji.
Sport / Rukomet | 03. 10. 2022. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki rukometni derbi između Kiela i Hamburga završen je trijumfom Duvnjaka i društva 40:28, međutim sam rezultat je ostao u sjeni dešavanja na tribinama. Ne, nije riječ o neredima i navijačima, već o spašavanju jednog ljudskog života.

U jednom trenutku utakmica je prekinuta, igrači su se povukli u svlačionice, dok je hitna pomoć reagirala na tribinama.Zastor je bio postavljen dok su spasioci brinuli o pacijentu. Nakon 20 minuta uzdah olakšanja u dvorane, gledatelju je bilo bolje. Dok su ga iznosili iz dvorane, podigao je palac gore, što je izazvalo gromoglasan pljesak svih okupljenih.

"Sjeverni derbi između THW Kiela i HSV Hamburga morao je biti prekinut na nekoliko minuta zbog hitne liječničke pomoći! Hitnu liječničku pomoć momčadi Kiela na tribinama u 21:14 trebala je jedna navijačica. Zbog toga su je iz dvorane iznijeli bolničari. Ekipe su se povukle u svlačionicu", pišu njemački mediji.

"Svaka čast gledateljima na reakciji. Obje momčadi su se stalno raspitivale kako je gledateljica. Kad smo čuli da je stabilno, raspoloženje među dečkima je bilo dobro. Od srca joj želimo brz oporavak" rekao je trener Kiel-a Filip Jicha.

Kopirati
Drag cursor here to close