U susretu protiv Hrvatske

Dobra partija ali ipak poraz

Još jednu dobru partiju u dresu reprezentacija BiH je ubojiti strijelac, stup obrane, Toni Cvitanović koji se ovaj put zaustavio na devet postignutih golova. Najbliži njemu barem što se tiče realizacije bili su Vahid Halilović sa pet golova.
Sport / Rukomet | 12. 04. 2022. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dva susreta odigrana na turniru u Hrvatskoj, činilo se kako bi upravo ovaj treći mogao biti treća sreća. Barem po razvoju situacije na terenu. Mlađa kadetska reprezentacija BiH većim dijelom utakmice protiv Hrvatske držala utakmicu pod kontrolom. Vodila od tri do čak pet golova razlike, ali očito utakmica nije uspjela prelomiti. Tako se u posljednjih deset utakmica ušlo u rezultatskom egalu. Nakon posljednjeg izjednačenja 27:27, domaća selekcija je u finišu uspjela mini serijom 4:1, na kraju doći do pobjede 31:28.

Još jednu dobru partiju u dresu reprezentacija BiH je ubojiti strijelac, stup obrane, Toni Cvitanović koji se ovaj put zaustavio na devet postignutih golova. Najbliži njemu barem što se tiče realizacije bili su Vahid Halilović sa pet golova, Alem Hadžić sa četiri dok je Adriano Ćorić postigao tri gola. Na golu se istakao Strahinja Vukmir.
Podsjećamo na ovom turniru reprezentacija BiH je odigrala tri susreta u kojima je tri puta poražena, ali su nastupi protiv Austrije, posebno posljednji protiv Hrvatske svakako ohrabrujući s obzirom na činjenicu da je ovo bilo prvo okupljanje ovog uzrasta.

Kopirati
Drag cursor here to close