HMRK Zrinjski

Delić: Publika je naš osmi igrač

Najbolji strijelac Zrinjskog, Vedran Delić, osvrnuo se na tri nadolazeće utakmice njegovog kluba
Sport / Rukomet | 13. 11. 2017. u 17:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HMRK Zrinjski je prethodnog vikenda upisao uvjerljivu pobjedu u gostima protiv RK Slavija rezultatom 24:38. Važni su to bodovi kojima su ''Plemići'' započeli ciklus od pet utakmica u samo deset dana.

Jedan od nositelja Zrinjskog u prethodnim, ali i u ovoj sezoni, zasigurno je Vedran Delić koji je trenutno najbolji strijelac rukometaša Zrinjskog.

Utakmica protiv Slavije bila je veoma važna pogotovo nakon nešto lošijeg niza rezultata.

"Nažalost, dogodila se mini serija loših rezultata, ali sada smo se vratili na pobjedničke staze s jednom jako dobrom utakmicom. Možda je Slavija nešto lošija ekipa, ali dobiti 14 razlike u gostima nije mala stvar'', kazao je Delić.

Zrinjski je ove godine postao neugodan gost. Tri utakmice na strani i dvije pobjede uz nesretan poraz u Maglaju:

"Ekipa je 'zaboravila' gdje igramo pa onda igramo svaku utakmicu kao i kod kuće. Jednostavno je - da bi ostvarili dobre rezultate moramo kako kući, tako i u gostima igrati podjednako dobro da bi ostvarili zacrtane ciljeve'', nastavlja Delić.

Odmor nije dugo trajao. ''Plemići'' već u utorak kreću u obranu naslova Kupa BiH na vrućem terenu u Zavidovićima protiv RK Krivaja.

''Mislim da će nam ključ dobre utakmice biti u obrani i lakim golovima. Fizički smo spremni odraditi još jednu dobru utakmicu nakon dva dana odmora i nadamo se da se kući vraćamo s pobjedom'', uvjeren je najbolji strijelac Zrinjskog u novu pobjedu.

Za kraj tjedna priprema se izlazak u Europu. Zrinjski u petak i subotu od 19.00 sati igra utakmice EHF Challenge Cupa u dvorani na Bijelom brijegu protiv rukometne nepoznanice, gruzijskog BSB Batumi:

''Mislim da ih, kao i mi, malo tko poznaje u svijetu rukometa. Očekivanja igrača su da odigramo dvije dobre utakmice i da publici u Mostaru donesemo malo sreće jer smo ih, nadam se ne previše, razočarali s dva poraza u prvenstvu pa da im ovom prilikom vratimo osmijeh na lice i pokažemo da smo dobra ekipa za Challenge Cup''.

Publika je prepoznala odličan rad u HMRK Zrinjski, kvalitetna pojačanja i domaće igrače te je zasigurno potrebna velika podrška u europskim utakmicama.

''Publika je definitivno naš osmi igrač i ovim putem ih pozivam da dođu u sportsku-školsku dvoranu Bijeli brijeg i da nam pomognu kako bi zajedno s njima proslavili prolazak dalje i ostvarili najveći uspjeh kluba u povijesti'', zaključio je Vedran Delić.

Kopirati
Drag cursor here to close