Rukomet

Bilal Šuman: Završen je plan priprema

Zmajevi se na EP nalaze u grupi D sa Francuskom, Norveškom i Portugalom. Utakmice ove grupe igraju se u norveškom Trondheimu.
Sport / Rukomet | 11. 12. 2019. u 15:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilal Šuman, izbornik rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja prvi put u povijesti sudjeluje na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, završio je plan priprema. 

''Pripreme počinjemo na Ilidži 23. prosinca. Nadam se da će nam moja Ilidža ponovo biti sretna. Ilidža je uvijek bila poznata po vrhunskim nogometašima, rukometašima, košarkašima, prvacima u boksu i borilačkim sportovima. Sportisti na Ilidži uvijek su se držali zajedno. Zajedno smo rješavali i pomagali jedni drugima kada naiđemo na probleme'', kazao je Šuman.

Podsjećamo, Zmajevi se na EP nalaze u grupi D sa Francuskom, Norveškom i Portugalom. Utakmice ove grupe igraju se u norveškom Trondheimu, a prvi susret bh. tim ima protiv domaćina 10. siječnja od 20:30 sati.

''Na Ilidži ćemo se pripremati do Nove godine i trenirat ćemo dva puta dnevno. Onda, 2. siječnja putujemo u Poreč i tamo ćemo se zadržati pet dana, gdje ćemo na mini-turniru, koji je organizirao Hrvatski rukometni savez, odigrati utakmice protiv Hrvatske i Katara, a već 8. siječnja trebali bi biti u Norveškoj''- zaključuje Šuman.

Kopirati
Drag cursor here to close