Odgovorio bivšem igraču

Van Gaal; Depay je prošao isto što i di Marija, sada se ljubimo u usta!

Ovdje, pokraj mene, sjedi Memphis Depay. I on je bio u Manchester Unitedu kada sam bio trener, prošao je isto što i di Marija, a sada se ljubimo u usta. Nećemo to učiniti sada, ali tako stvari funkcioniraju u nogometu", kaže Van Gaal.
Sport / Qatar 2022 | 08. 12. 2022. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oni koji prate karijeru Louisa van Gaala znaju koliko zna biti neugodan, ali i osebujan u određenim situacijama. Tako je bilo i ovaj put na presici pred susret s Argentinom, kada je prvo van Gaal pričao o Angelu di Mariji. Nije neočekivano s obzirom na to da je Ángel di María rekao kako je Van Gaal najgori trener s kojim je radio.

Kao što je poznato Van Gaal ima zdravstvenih problema i kako sada stvari stoje ovo je za njega posljednje veliko takmičenje. Za sada je na dobrom putu da ponovi rezultat Nizozemske iz Brazila 2014. godine, kada je ova reprezentacija igrala polufinale, na kraju bila treća.

"Jako mi je žao što je Ángel di María rekao da sam ja najgori trener kojeg je ikada imao. On je jedan od rijetkih igrača koji je to kazao. Ovdje, pokraj mene, sjedi Memphis Depay. I on je bio u Manchester Unitedu kada sam bio trener, prošao je isto što i di Marija, a sada se ljubimo u usta. Nećemo to učiniti sada, ali tako stvari funkcioniraju u nogometu. Ali tako to ide u nogometu. Ljudi se sada smiju, ali sam isto prošao s Memphisom kao s di Marijom. Nije zabavno, ali vjerujte mi: trener to ne radi bez razloga. Ali pogledajte kako se danas ponašamo jedan prema drugom. Ne želi poljubac u usta, šteta... - govorio je van Gaal dok istovremeno Depay nije uspijevao zadržati smijeh.

Kopirati
Drag cursor here to close