Nakon najave da napušta kamp

Ronaldo: Vanjske sile nas neće razbiti

"Grupa je previše ujedinjena da bi je vanjske sile razbile. Nacija previše hrabra da bi dopustila da je prestraši bilo koji protivnik. Momčad u pravom smislu te riječi, koja će se boriti za san do kraja", napisao je Ronaldo
Sport / Qatar 2022 | 08. 12. 2022. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se događa u taboru reprezentacije Portugala? Ili bolje rečeno, što se događa s Cristianom Ronaldom. Nakon utakmice protiv Južne Koreje vidjeli smo Ronalda koji se zaputio prema svlačionici dok su njegovi suigrači slavili prolaz u četvrtfinale. Izbornik Santos je pričao o tome kako nema sukoba između njega i Ronalda nakon čega se pojavila informacija kako najveća zvijezda ove reprezentacije prijeti napuštanjem kampa.

Portugalski list Record objavio je u međuvremenu i vijest kako je Ronaldo namjeravao napustiti reprezentaciju zbog neslaganja s izbornikom. ali da je u posljednje vrijeme preinačio odluku svjestan mogućih posljedica. Sada se i Ronaldo oglasio na tu temu objavom na svojem Instagramu profilu.

"Grupa je previše ujedinjena da bi je vanjske sile razbile. Nacija previše hrabra da bi dopustila da je prestraši bilo koji protivnik. Momčad u pravom smislu te riječi, koja će se boriti za san do kraja! Vjerujte nam! Samo naprijed, Portugal", napisao je Ronaldo.

Kopirati
Drag cursor here to close