Opljačkali mu kuću

Sterling napustio reprezentaciju, upitan povratak

Kako pišu mediji u Engleskoj, kuća Raheema Sterlinga u Londonu je opljačkana.Više naoružanih razbojnika je ušlo u kuću, dok su još članovi obitelji kod kuće i potreseni su događajima.
Sport / Qatar 2022 | 04. 12. 2022. u 22:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zašto u postavi reprezentacije Engleske nije bilo Raheema Sterlinga? Sterling je napustio kamp i pitanje je kada će se vratiti, iako je naredna utakmica njegove reprezentacije za šest dana. Engleski staff je naveo kako se radi o određenim obiteljskim problemima.

"Jutros sam proveo dosta vremena s Raheemom, ali sam to morao prenijeti na druge ljude da mu pomognu s tim. On će otići i riješiti tu stvar, a onda ćemo mi morati vidjeti što i kako dalje", rekao je Southgate novinarima u kampu Engleza.

Do završetka utakmice protiv Francuske procurile su informacije o čemu se radi. Kako pišu mediji u Engleskoj, kuća Raheema Sterlinga u Londonu je opljačkana.Više naoružanih razbojnika je ušlo u kuću, dok su još članovi obitelji kod kuće i potreseni su događajima.

"Gotovo sve u kući čega su se mogli dočepati, a što ima bilo kakvu vrijednost, nestalo je. Čini se da je dobro isplanirano", tvrde svjedoci pljačke.

Kopirati
Drag cursor here to close