Još jedna rana eliminacija

Španjolci nisu radili zadaću, završili na avionu

Eliminacija Španjolske od Maroka naravno potakla je mnoge navijače ove reprezentacije, ali i druge da "ostave" koji komentar na socijalnim mrežama.
Sport / Qatar 2022 | 07. 12. 2022. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolce ne idu ti penali. Prošle godine na Europskom prvenstvu kobna je bila Italija. U Rusiji domaćini. Sada je bolji bio Maroko. Da stvar bude zanimljivija, na jednoj od presica na ovom prvenstvu, izbornik Enrique je pričao baš o tome, o "domaćoj zadaći" koju su dobili njegovi reprezentativci.

"Pretpostavljam da su me svi igrači ispoštovali. Prije godinu dana u španskom trening-kampu naredio sam im da do Katara svi moraju izvesti 1.000 jedanaesterac. Ako čekate da dođete ovdje na Svjetsko prvenstvo i vježbate, to neće biti dovoljno", rekao je
Enrique.

Enrique je dodao da su penali sve manje sreća, pošto golmani imaju sve veći utjecaj.

"To je trenutak maksimalne napetosti, vrijeme da pokažeš živce i da možeš šutirati penal na način na koji si odlučio, ako si to izvježbao 1.000 puta. Može se trenirati, kontrolisati i upravljati napetostima. Sve je manje sreće jer golmani imaju sve više utjecaja", dodao je Enrique.

Eliminacija Španjolske od Maroka naravno potakla je mnoge navijače ove reprezentacije, ali i druge da "ostave" koji komentar na socijalnim mrežama. Tako su ljudi iz "social" odjela Ryanair, avio kompanije, odlučili na Twitteru objaviti zanimljivu poruku.

U njoj stoji: "Čuli ste za patuljka na polici, a sada se pripremite za..."

Fotomontaža uključuje prvih 11 Španjolske, igrače koji su započeli susret s Marokom, kako stoje na jednom od Ryanairovih zrakoplova na putu prema kući.

Pojašnjenja radi, na engleskom objava glasi: "You’ve heard of elf on the shelf, now get ready for…", a logičan nastavak rečenice je "Spain on the plane", odnosno "Španjolska na avionu".

Kopirati
Drag cursor here to close