Nekome je sreća bila naklonjena

Son: Najdužih šest minuta u životu

"Bilo je to najdužih šest minuta u mom životu. Nismo odustali nakon ranog pogotka, svi igrači su se žrtvovali za momčad. Dugo sam čekao ovaj trenutak... I vjerovao sam da možemo to učiniti", rekao je Son.
Sport / Qatar 2022 | 03. 12. 2022. u 01:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao domaćini su igrali u transu, pa su se probili do polufinala. U Južnoj Africi su prošli prvi krug, posljednji put, prije Katara. I nevjerojatnog raspleta. Najneizvjesnijeg mogućeg. Dugo vremena u duelu Portugala i Južne Koreje smo imali nulu, remi koji je odgovarao najviše Urugvaju, a onda je došla završnici, prva minuta nadoknade. Korner za Portugal,
kontra Južne Koreje i zabio je Hwang Hee-Chan.

I odveo Južnu Koreju u osminu finala. Na megdan Brazilu. Naravno, morali su pričekati kraj utakmice, još šest minuta koliko se igralo u duelu Urugvaja i Gane. Urugvaju je trebao još jedan gol, sumnjiva situacija u kaznenom prostoru, Cavani pada, ostalo je 2:0. Najveća faca Južne Koreje se samo srušio na pod, nije izdržao.

"Bilo je to najdužih šest minuta u mom životu. Nismo odustali nakon ranog pogotka, svi igrači su se žrtvovali za momčad. Dugo sam čekao ovaj trenutak... I vjerovao sam da možemo to učiniti. Kao kapetan nisam obavio dobar posao, ali suigrači su mi čuvali leđa. Iznimno sam im zahvalan i ponosan na njih. Naš cilj je bio doći do osmine finala, a dat ćemo sve od sebe u nadolazećoj utakmici. U nogometu nikad ne znaš kako će se stvari odvijati", naglasio je Son Heung-min.

Kopirati
Drag cursor here to close