Sva sredstva

Senegalci koriste vještice kako bi Manea vratili na SP

Napadač, jasno, ne može potpuno spreman dočekati natjecanje, ali je svojevremeno prva zamjenica predsjednika u FIFA-i otkrila kako će Senegal koristiti vještice da bi mu pomogle da se oporavi.
Sport / Qatar 2022 | 10. 11. 2022. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoka predstavnica Nogometnog saveza Senegala Fatma Samoura otkrila je u intervjuu za francuske medije da će Senegalci uraditi sve da oporave Sadija Manea za Svjetsko prvenstvo.

Mane je ozlijedio tetivu tijekom utakmice Bayerna s Werderom i nastup u Kataru mu je neizvjestan.

Napadač, jasno, ne može potpuno spreman dočekati natjecanje, ali je svojevremeno prva zamjenica predsjednika u FIFA-i otkrila kako će Senegal koristiti vještice da bi mu pomogle da se oporavi, piše Hina.

Iako prve prognoze govore da bi morao biti izvan terena mjesec dana, tim u kojem će pored liječnika biti i vještice pobrinut će se da se on ranije vrati na teren.

"Koristit ćemo vještice! Ne znam da li će biti efikasne u ovom slučaju, ali svakako ćemo probati i s njima pa što bude. On mora biti na prvenstvu", rekla je Samoura za Europe 1.

Podsjetimo, nedavno je otkriveno da je Paul Pogba također probao iskoristiti pomoć vještica da bi se našao u Kataru, ali mu to nije pomoglo.

Inače, Senegal se nalazi u grupi s domaćinom Katarom, Ekvadorom i Nizozemskom, a prvu utakmicu igraju već 21. studenog.

Kopirati
Drag cursor here to close